Едноставна и транспарентна цена

Од рано до претпријатие, имаме те покриено. Започнете со 14 дена бесплатно. Годинето плаќање ви заработува два месеци бесплатно!

Start Up

Basic resources for starter websites.

€5,99 Месечно

€15,00 Квартален

€30,00 Полу Годишно

€60,00 Годишно

 • 1 Website
 • 10Gb Storage
 • Unmetered bandwidth
 • Free domain with annual plan
 • Migrations free
 • Page Booster free
 • Free SSL Certificate
 • Pre-installed: Wordpress,
  Prestashop, Joomla + more

Start Up PLUS

The perfect starting point for growing an online presence.

€12,98 Месечно

€42,96 Квартален

€71,94 Полу Годишно

€143,88 Годишно

 • Starts with 1 site
 • 3 environments/site
 • 25K visits/month
 • 50GB bandwidth
 • CDN & SSl included
 • Migrations free
 • Page Performance free
 • Powerful tools available

Ultimate

More power for complex sites and heavy traffic.

€9,99 Месечно

€29,99 Квартален

€59,94 Полу Годишно

€115,00 Годишно

 • Start Up, plus
 • 2x processing power & memory

Ultimate PLUS

The perfect starting point for growing an online presence.

€16,99 Месечно

€50,00 Квартален

€101,00 Полу Годишно

€193,88 Годишно

 • Start Up, plus
 • 2x processing power & memory

Maximum

Supports multiple complex sites with high-res photos and video.

€16,99 Месечно

€50,00 Квартален

€101,94 Полу Годишно

€190,00 Годишно

 • Ultimate features, plus
 • 6x Unlimited Websites
 • 6x processing power & memory
 • 2x Maximum site traffic

Maximum PLUS

The perfect starting point for growing an online presence.

€23,98 Месечно

€112,91 Квартален

€143,81 Полу Годишно

€273,88 Годишно

 • Ultimate features, plus
 • 6x Unlimited Websites
 • 6x processing power & memory
 • 2x Maximum site traffic
Сите цени не вклучуваат ДДВ со 20% Споредете карактеристики